Popüler Yayınlar

18 Mart 2011 Cuma

Ben Yolumu Kaybetmiş Olmalıyım!

Neler oluyor ve neden bazı şeyler istikrar göstermiyor, bazı insanlar istikrarlı olamıyor bilmiyorum ama ben tahammül etmeye çalıştıkça, işler daha anlamsız bir hal alıyor. Erkekler neden önlerine tamamen bir şey koymanızı beklerler ki.
Benim oğlan, adı neydi, hah Genco. Biz artık bi kaç kere konuştuk onla. Her konuşmamızda gözlerimin içine bakan, gülümseyen ve o sırada başkalarına bakmayan bir adam vardı karşımda. Kendimden geçiyordum resmen onla konuşurken. Mutluluk, güzellik ve en önemlisi hisler. Yeniden onlar vardı artık. Ama işte ERKEK değil mi! Ben bunu facebook'tan da ekledim. Bi iki kere o yazdı konuştuk. Gayet sıcakkanlı davrandı ama bunların üstüne ben kimseye koşamam. Önüme sunduğu hiçbir şey yoktu. Sadece bir kaç konuşma ile ki faceten dahi ben eklemişken ona ne diyebilirdim yani Ne demem lazımdı. "Genco'mmmm, sen malsın galiba, anlamadın ama ben senden hoşlanıyorum." mu demeliydim. Bu hafta beni okulda olabildiğince az görmesini sağladım. Her gün gördü ama en fazla 5 dakika ve beyimiz dün de sıçtı resmen olan ya da olmayan her şeye. Neden iki adım ileri atsam da, on adım geri gidiyorum ben ya!
Bu genco denen dangoz dün de başka bir kız göstermiş arkadaşıma. Hayır gerçekten neler olduğunu birde ben anlasam. Ya da neden böyle olduğunu. Sonra şundan dolayı olabilir mi diye düşünüyorum.Benim arkadaşı, hani Genco'nun önünde, evlencez, kuma falan geyiğini çeviren arkadaşım o gün bu çocuğa omuz atmış kapıdan geçerken. Üç gün önce oluyor bu olay. Genco denen mal yanlış mı anladı ve o da o yüzden mi başka isim söylüyor diye düşündüm ama sonra şunu düşündüm erkekler biz kızlar kadar ince düşünmez, ayrıntı düşünmez. Ben şimdi o mal Gencoya iyi davransam abaza mal bi adama yavşıyor gibi hissetcem kendimi ama bir yandan da acaba arkadaşımın omuz atmasını yanlış mı anladı dicem.
Gerçekten Hıyardan sonra bana bir lanet bulaştı buna eminim! Ki artık onla haftada bir falan gayet normal konuşuyoruz. Yani barışalım dediğinde hayır diyorum ama en azından iki insan gibi konuşabilir hale geldik.
Genco ile olsun istiyorum, çocuk da öyle istiyor sanıyordum ama bakıyorum da erkekler sadece kadın, kadın, kadın diye düşünüyor!!! Hayır gerçekten anlamıyorum. Daha iki ay önce öylesine ilişkiler istemiyorum diyen bi insan şimdi nasıl her gün başka bir kızı gösterir ki. Bide o sırada bariz baktığını görmesem.
Böyle insanlardan tiksiniyorum işte. Her gün ayrı birine nasıl bakabiliyorlar. Ya da kendimden mi nefret etmeliyim, bir insana odaklanıp hayatın geri kalanını yakalayamadığım için.
Her neyse kendi kendime konuşuyorum yine. Sindiremediğim şu, çok şey değil, tek bir şey istiyorum. Seçenekler sunmuyorum. Bir sürü seçenekten ne gelirse demiyorum. Yanlış mı yapıyorum.
Bu kadar insan birden yoldan sapmış olamaz, yanlış yolda olan benim galiba.

2 yorum:

  1. İlişkiler çıkar ilişkilerine dönüşmüş..

    YanıtlaSil
  2. Yanlış yolda olan sen değilsin ama yoluna yanlışları alan sensin.E bence yani.Aldırmamaya çalış,yapabilirsen

    YanıtlaSil