Popüler Yayınlar

26 Şubat 2011 Cumartesi

YETEEEEEEER, Uzak Durun İnsanların Hayatından. Dokunmayın.

İnsanlardan nefret ediyorum şu an. Çoğu insandan. Neden bu çevrendekini kendince koruma isteği erkeklerde. Hıyar hala beni arayıp oraya gitme buraya gitme cümlelerini kuruyor, sen kimsin sana ne dediğimde senle ilgili her şey beni ilgilendirir diyor. Bağırmak istiyorum SANA NEEEE. Yakın erkek arkadaşlarım, yok o genco sana göre değil, bi kere orası kötü burası kötü diyorlar. SİZE NEEEEEE. nefret ediyorum bu olanlardan. Hayat benim ya, susun, uzak durum, karışmayın ya. 
Dün  patlak verdi bende bu nefret. Zaten bizimkiler genco ile önümü kesti resmen. Benim çok yakın erkek arkadaşım var aynı bölümdeyiz ve bizim bölüm erkke dolu oldıuğu için hep beni koruma modundadırlar. Neyse bu salak da bölümden bir arkadaş koluma dokundu bir şey anlatırken gelip sarıldı ve sevgilimden uzak dur dedi. Güldüm falan, ardından da söyledim, bak canım, bak arkadaşım, Genco'nun yakınlarında söleme dedim. Söylesem nolcak, o kim ki dedi. Hoşlanıyorum, ciddiyim bu konuda dedim. Duyarsa duysun dedi, en son ben de o zaman senin beğendiğin kızın yanında aynı hatta kötüsünü yaparım, sakın bulaşma dedim. O zaman birbirimize kalırız dedi. Geyiğe vurduk, istediğin kadar kuma hakkı falan diye. İndik bi güzel cafeye. Sigara içiyoruz, o anda benim dünyam aydınlandı tabi yine* :D Genco girdi çünkü içeri. Haaaa bu arada biz onla normalde(!!) selamlaşmaya başlamıştık romantik romantik. Ve benim hain, komplocu, yakın dediğim arkadaşım araya girdi, çocuğu görür görmez(ki çocuk çöpe bir şey atıyodu üçümüz takılıyo gibi duruyoruz ve kafasını eğdi selam vercek bana sözde) bana sarıldı ve sen sadece benim sevgilim olabilirsin, sadece benim kumam dedi, başımı göğsüne yasladı ama kalakaldım. çocuğa baktım ki, öyle anlamsız bir bakış atıp gitti. Neden şimdi. Benim bu arkadaşım o çocuğu beğenmiyor diye neden önüme resmen taş da değil kaya koyuyor!...
Ve dün! Biz Hıyar'la olsak biten başka bir yılımız olcaktı! yen, bir yıl dönümü. Neyse uzatmıcam. Arkadaşlarla dışardayız, ki bu çıktığım arkadaşlardan hepsini tanıyorum ama sadece 3ü 4ü yakın olduğum insanlar. Gerisi öle bizim bölümden selamlaştığım, sadece konuştuğum insanlar. Çok güzel, içiyoruz, yumuşadık, hayat güzel derken. Ben hıyara mesaj atmak istedim. Hani bilinçli yaptığım bir şey bu. Bu sefer arkadaşım "pişman olacağın bir şey yapmaaaaağğğğ" nidalarıyla telefonu kaptı. Neyse ben atmıştım zaten hıyarıma mesajı. Seni her zaman sevcem ama artık başkasından hoşlanıyorum ve bana karışma istiyorum ama kimse bendeki yerini alamıcak yazdım. Bu da aramış ve arkadaşım açmış. İnsanları ikna etme kabiliyetinden nefret ediyorum bu çocuğun. Beni eve bırakacak olan arkadaşım tutturdu çıkalım gidelim diye. 
Hayır ben daha yeni böyle yumuşamışım hayat güzel olmuş! :Hayır birde burada bir yer vardır böyle sadece belli bir kitle gider. Rock bar desen değil ama böyle popüler bi mekan ama herkes tiksinir de aynı zamanda. Ben nasıl merak ediyodum. Kafalar güzel ya, oradaki bebeleri ikna ettim tabi ben. Oraya gitcxem, hayatımda hiç gitmemişim. Merakımı gidercem ama benim gerzek hıyarı dinleyip korkan arkadaşım aldı beni ordan zorla eve getirdi.
Yazıya tepkiniz ne olur aman uzun siktir et mi dersiniz bilmiyorum ama buraya kadar okuduysanız sizden ricam şu dediklerimi siz de yapmayın. Karışmayın, bırakın artık sarhoş olalım, içelim dağıtalım. Aşık olalım, sevelim, dibe batalım, en tepeye çıkalım. Arkadaşım o çocuğu beğenmedi diye beni ondan uzaklaştırmasına, karşımdaki ben içiorum diye benim eğlenmemi kısıtlamasına son versin. Yeter ya. İnsanların hayatına müdahale etmek ve bunu en basit alanlarda bile yapmak bu kadar kolay olmamalı! Nefret doluyorum bazen insanlara. Yazı anlamsız geldiyse kusura bakmayın ama bir ben içimi döktüm, iki şimdi sizin hayatınıza ilk defa müdahale etmeye çalışaraktan söylüyorum ki karışmayın insanlara ortada tehlikeli bir şey yoksa. Bırakın dibe vurayım, duygularımı dolu dolu yaşıyım.

2 yorum:

  1. Doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış. Ben onuncu köyün profösörü olarak içkinin insana zararlı olduğunu söyleyeyim bari sizi kırmadan.. Yazın çok içten ve sürükleyici.. Geleceğim yine.. İyi cumartesiler..

    YanıtlaSil
  2. içkinin elbette zararlı olduğu bir miktar vardır ama ben kimseye ya da kendime zarar verecek kadar içmemiştim. aslında konum daha çok insanların müdahaleleri idi. çok teşekkür ederim yine de:)

    YanıtlaSil