Popüler Yayınlar

18 Şubat 2011 Cuma

ah bu ben kendimi nerelere koşsam...

Sinirden çatlıycam. Abi ne şans bu ya. hayıt ben mi abartıyorum onu da bilmiyorum. Bu benim genco, adı da bokum yani, isim bile bulamadım bebeye ama estiriyor maşallah. Neyse genco olsun, bu yeni sexy, omuzları, gülüşü ve daha bir çok şeyi düzel olan salağın adı. Neyse, bu yavşak çok net beni kesiyor, alkolün de bana verdiği yetkiye dayanarak bunu emin bir şekilde itiraf ediyorum. Benim bir arkadaş tanıyor az buçuk demiştim galiba, neyse. Bu bebeyle konuşmuş benim kanks bugün, çocuk şu an ciddi bi ilişki istiyorum aslında demiş. Benim kız da halay çekme modunda tabi kafada, çünküüüü ciddi ilişki ben olcam onca. Salak genco tabi bu aralar güzel, akıllı ve düzgün bi kız arıyoru m demiş. Hala bi prob. yok özellikler beni anımsatıyor kıza. Sonra çocuk dönüp başka bir kızı gösterip şu kzıı beğendim aslında diyor. Benim kız da hmm diyebiliyor sadece. Sonra genco dönüp gerçi bu ara çok güzel kız var, öle ciddi bi şe düşünemiorum tam karar veremediğim için diyor. Benim kız da sinirlenip, benim de aklımda senin için biri vardı ama neyse diyor. Salak gencomuz da şimdi sözümden dönemem ama çok merak ettim kim diyor. Aslanım, kankim de sana güvenim kalmadı, söylemicem o yüzden diyor. Ama çocuk on kere kim diyor. Gerzek, mal bebe. Niye kesiyosun lan o zaman. Herkese mi yavşıosun, salak mısın sen? Gerçekten çok özür dilerim çok sinirliyim şu an. Devirdim bir şişe şarabı da. Ya alayınız mı mal. Benim sevgilim varken ben kıymette oluyorum, ayrıldım lan, bitti. Şimdi mi piyasa güzel kız doldu. Şimdi mi battı snein gözüne. Bi yandan da şu var. Hıyarla ben 3 yıl çıktık, bu bana yanaşmadan önce bir kıza aşıktı ve bir sürü kızla da fingirdiyordu. Hani bu bebe de olur gibi geliyor bana. Ama emin de olamıyorum. Neye bu kadar sinirlendim bilmiyorum. Hayır rahat olsam, böyle large gelsin biri, gitsin biri modunda biri olsam kendime yedekler de bulur yola öyle devam ederdim ama cidden beceremiyorum. Bu çocuğa da kendimi odakladım. En baştan yavşak olduğunu bilsem yapmazdım genco. Yaa cidden napsam bilmiyorum ya. Bu kadar boş bir yazı ama aynı zamanda kin dolu bir yazı olamaz emin olun.
(ps. ben mi abartıyorum abi, ama ciddi söyleyin ya. sikecem bendeki bu bahtı!!!!!!!!)
(ps.2. adamı sevmem ama  bu şarkıya sardım, dinleyebilirsiniz. enrique iglesias tonight. klibe de ayrı bi kopuyorum. karı herifin yanına gitcek, taxi şoförü nereye diyo bu mexico diyo. şoför iş için mi diyo biizm saf hatun da hayır zevk için dio ama fingirdeğini başka kadınla basıyo. benim durumda o. basıyorum abi. s.kmişim böle işi)

8 yorum:

  1. Harbi sendeki bu şans.. Şu secret olaylarına bir el at bence, olumlu düşün vesaire, tutar belki hehe :)

    YanıtlaSil
  2. Oof gerçekten olumlu düşünmeye ihtiyacım var. anca gerilmek ve ardından abuk subuk şeylerin olması ile ilerlio hayatım:D secreta deli sarmıştım bi ara. yine o moda gircem glb. sağol:D

    YanıtlaSil
  3. İnsan sosyal bir varlıktır. Mutlaka sayısızca iletişimin vardır insanlarla. Karşına gelecek olan biri tebdili kıyafetle gelebilir. Ben bir beşerim. Hatalarım da olur der gibi.. Hatasız kul olmaz der gibi. Belki de senin varlığın onu yüceltebilir. Eğitilme ve sevilmeye senin varlığınla müşerref olmaya nail olacak biri niye olmasın. Demek istediğim karışına sapık ve zalim kişiler değil de, mayası iyi, helal süt emmiş bir insan evladı niye olmasın. Onun yaramazlıkları ancak senin sevgi ve şefkatinle giderecek biri niye olmasın. Bir heykel sanatçısının elinden çıkmış bir biblo gibi prototip bizim işimize yaramaz. Onun ruhu, özü ve ancak seninle gerçek insan olma idealinde işlenecek bir değer niye olmasın. 

Hayat arkadaşını kendinle eşitleyemessin. Aslında adaletin simgesi terazi olmamalıydı. Adalet duygusu eşitlikle ve egaliteyle izah edilemez. Herkes farklı yaratılmıştır. Parmak izlerimiz birbirine benzer mi? Benzemez. Hayat arkadaşı bizim eksiklikllerimizi tamamlayan bir ünsurdur. Biz de onun diğer eksikliklerini tamamlarırz. Bu bedensel ve ruhsal iki kavramın bir vücud haline gelmesi gibidir. 

Benle senin aramızdaki bağlılık dostluk değil midir? İkimiz dostuz. Bu böyle formatlanırsa, dostluğun ilkelerine uymak zorundayız. Sonra bu zorunluluk bir varoluş sebebi haline gelmez mi? Benim nice günahlarım, nice eksikliklerim, nice hatalarım yok mu? Elbette var ama, ben sizin için bir dostluk numunesiyim. Siz de benim için öylesiniz. Sor bakalım kendi kendine, bunda bir sinsilik var mıdır? Cevabı tabii ki yoktur.

Evet karşımıza çıkanlar ise, temelde insan oluş ilkelerine sahip olması ve mayasının iyi olacağını hissettiğimiz kimseler olmalıdır. Sadece benim uyarım, iyi arkadaşlıklar ve tanışmalardan çıkaracağımız örnek ise, onlara gönül gözüyle bakabilmeliyiz. 

Sen iyi bir insansın. İyi düşünüyorsun. İyi hissediyorsun. Bu lütfu veren Allah'a teşekkür etmelisin. Biz hesap kitap yapsak da, pilan program yapsak da, O bizim hakkımızda en iyisini düşünecektir. (Sürçilisan ettiysem affola)

    YanıtlaSil
  4. teşekkür ederim. hayır bir hata yok söylediklerinde. hatta kendimce çıkardığım yorumlar oldu. elbette karşımdaki insanın başka iletişim kanalları olabilir, eğer ben ona beni tanıma ve kendime onu tanıma şansını vermeliyim ki ardından hüküm kılabilmeliyim olur mu olmaz mı diye. demek istediğin tam olarak bu muydu bilmiyorum ama yine de çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  5. sırtını sıvazlayasım geldi bi anda hatta seninle iş birliğine girmek istedim şuan. böyle yavşak tipleri bir araya getirip topuklu ayakkabıyla burun deliklerine tek tek topukları sokasım var

    YanıtlaSil
  6. Ya evet bu işe bi çözüm bulmalıyız birlikte:D Hayır birini orasından birini burasından beğeniyorlar herhalde ama Murat Boz değiller bunu bilmiyorlar:D o topuklu olayı da artık fantezilerimi süslicek, elbet bir gün öle bi intikam alırız, en kötü sadece birinden:D

    YanıtlaSil
  7. ay almazsak hatrım kalır zaten ama kabahat bizde biz kendi ellerimizle kendimizi onlara teslim ediyoruz aslında 'al bizi tepe tepe kullan' diyoruz resmen. ilk bi güzel cicim ayları sonra oh bu kız benim avucumun içinde bağlandı da diyolar aydeeğ siktir olup gidiyolar ibişler. Ama şu topuklu ayakkabı fantezisini yapmadan şu dünyadan göçmicem :D

    YanıtlaSil
  8. Aynen işte, biz başlarda sallamasak da dımdızlak bağlanıyoruz, onlar da nasıl olsa elimde diyor. ööf cidden topuklular onların ağza diye bi kampanya yapılabilir:D

    YanıtlaSil