Popüler Yayınlar

22 Şubat 2011 Salı

Kalpcikler Görüyorum, Onlar gözükmüyor, Ben Umuyorum

O kadar aptal bir gülümseme var ki suratımda:D Olansa hiçbir şey resmen. Ya benim için çok şey ama bu ki:D Aptal gibi her cümlemin sonunda sırıtıcam herhalde.
Şu benim yakışıklı karizmatik gencocuğum ile tanıştık artık resmen ve o kadar garipti ki. Benim arkadaşımla o tanışıyor ama bu döneme kadar aynı masada dahi oturduklarını görmedim, görsem çocuğu görürdüm zaten:D Aynı masayı eç öyle bir selam veren modları da yoktu ama bugün ben ve arkadaşım oturuyoruz bu geldi benim kankime hadi sigaraya çıkalım dedi. Benim kız da tamam geliriz şimdi dedi. Bu çıktı ardından bizimki çıkalım diyor ama ben kendi hayal dünyamda çocuğa küstüm bile. Hani etafta güzel kızlar var falan ya, hani bi kızı da bak bu hoş diye gösterdi ya. Neyse benim kankiciğim beni zorla çıkardı ama aptal gibi kalbim atıyor çocuğa çemkircem yine diye.
Amaa işler umduğum gibi ters gitmedi. Bizim kızla çıktık, bunun yanında bir arkadaşı var, çocukta benim aynı liseen mezun olduğum sınıf arkadaşım ve sever de beni, iyiyizdir. Ben arkadaşımla muhabbet ediyorum, bu bizi dinliyor. O sırada benim kakitom bana derslerle alakalı bir şey sordu. Sonra yakışıklı karizmatik Gencocuğum da sözlerimi bölüyor konu ile alakalı ama benim dediğimle alakasız şeyler söylüyor. Bu böyle 5 dk. sürdü. En son ben buna dönüp gülümsedim ve devam etceksin herhalde, inatçısın dedim., güldü. Sonra muhabbet etmeye başladık saçma sapan ders derken bu kendinden bahsederken bir yerde "sonuçta çok da yakışıklı biri değilim" dedi. İçimden çığlıklar atıyorum o sırada. "Daş gibisin, en iyisisin, oğlum sen yakışıklı değilsen kim yakışıklı?göster lan" falan diyorum. Sadece gülümsedim, konuştum çokca. O yine dünyanın en güzel gülümseyen insanı, güldü. O anlattı, ben güldüm. Gözlerimin içine bakıyordu dinlerken, yüzü hep tebessüm etmeye hazırdı. İşte bu yüzden istiyorum belki de bu kadar çok. Gözlerimin içine baksın, hep güldürsün beni o da gülsün. Mutluluk denen şey olsun işte. Yarım saat sürdü bu saçma muhabbetler. Şakalar, makalar yapıyorum ama kasmıyorum bile. Hani sanki önceden tanıyorum da şimdi hoşlanmaya başladım sadece çekiniyorum gibi:D
Yüzümü aydınlatsın istiyorum çok mu? Ben de onunkini aydınlatırım. Hiçbir şey olmadı yani ama bugünkü yarım saat benim için uzun süredir olan en güzel şeydi. Gideren omzuma dokundu, görüşürüz dedim ben de. Hep görüşelim nidaları attım tabi içimden de.
(ps.1. Hıyar arıyor 2 gündür. Bugün en sonunda arama beni dedim ama bi kaç gün sonra yine arar heralde. Üzülüyorum o arayınca ama bir yandan bu kadar mutlu oluyorken düşünmek istemiyorum onu. Yıllarca beni umursamadığı gerçeği varken ortada istemiyorum.)
(ps.2 ve de uzun süredir böle kalbimden dışarı uçan çiçekler böcekler olmamıştı. Her yere o tebessüm eden halinin resmini çekip ardından da benim olmalı, bence zaten benim. bana aşık bilmiyor falan yazmak istiyorum. kalpcikler olsun her yerde. hatta olsun dememe gerek yok bugün her yer kalpcik dolu bence. ya ben onu yesem ya:D öyle güzel şeyler:)) )
(ps.3. birde şu adamın şaşkın adlı şarkısını dinleyin. şaşkınım, şaşkınız, şaşkın:D Can Bonomo Şaşkın)

4 yorum:

  1. Hiyar hakkinda ki yazilarini okumadim ama ona bir sans daha ver. Simdi ki de Hiyar dan farkli olmayacak, hali hazirda tanidigin birinine bir sans daha vermenin vicdanli bir hareket oldugunu dusunuyorum

    YanıtlaSil
  2. Yazılarda ne kadar anlattım bilmiyorum ama ona o kadar çok şans verdim ki, arkadaşlarımdan biri ile beni aldattığı zamandan sonra bile sırf o diye yeniden şans vermiştim. teşekkür ederim yorumun için ama şu an en son yapacağım şey onu ve yaptıklarını yok sayıp onu affetmek galiba:S teşekkürler:)

    YanıtlaSil